Binnenstebuitenfestival – Zaterdag 15 september 12 – 18 uur

Op zaterdag 15 september a.s van 12.00 – 18.00 uur organiseert de ondernemersvereniging van het Maliekwartier samen met de Biltstraat het Binnenste Buitenfestival.

BBF Logo aangepast

Op zaterdag 15 september keren de ondernemers van de Nachtegaal- Burgemeester Reigers- én de Biltstraat hun winkels Binnenstebuiten. Klanten, buren en voorbijgangers kunnen tijdens dit straatfestival zien, proeven en ervaren wat Utrecht Oost voor moois te bieden heeft en genieten van lokale live muziekacts, (kinder)activiteiten en workshops.

Altijd al de beginselen van de Salsa willen leren? Je eigen pizza bakken, zelf een blokfluit maken, in gesprek met je favoriete auteur of je haar laten stylen? Het is slechts een kleine greep uit het programma, maar het kan allemaal tijdens deze extra large editie van Binnenstebuiten!

Natuurlijk is er ook genoeg lekkers te eten en te drinken bij de talrijke foodstands.
Een buurtfestival gaat niet ongemerkt voorbij. Uiteraard doen wij er, samen met de organisatie, alles aan om overlast voor omwonenden zo beperkt mogelijk te houden.


Verkeer en parkeren
Op zaterdag 15 september wordt in overleg met de gemeente de Nachtegaalstraat, de Burgemeester Reigerstraat en de Biltstraat (van Wittevrouwensingel tot de Kruisstraat) afgesloten voor verkeer. De straten worden door middel van hekken en verkeersregelaars afgezet. Het openbaar vervoer, automobilisten en fietsers worden omgeleid. Om verkeer- en parkeeroverlast te beperken, vragen wij bezoekers van het festival om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Op de plattegrond is te zien welke wegen tijdens het festival zijn afgesloten. Hier geldt op 15 september een verkeer- en parkeerverbod tussen 06.00 en 20.00 uur. Wij verzoeken u uw geparkeerde auto tijdig te verwijderen uit de Nachtegaalstraat, Burgemeester Reigerstraat en de Biltstraat. Uiterlijk om 20.00 uur worden de straten weer vrijgegeven.

Plattegrond

Op- en afbouw
Het opbouwen van het festival gebeurt op zaterdag 15 september tussen 07.00 uur en 11.00 uur. Het afbouwen vindt dezelfde dag plaats tussen 18.00 uur en 20.00 uur. De op- en afbouwwerkzaamheden zullen geen geluidsoverlast veroorzaken. Tijdens het festival hoort u mogelijk wel verschillende (mobiele) straatartiesten.

U bent van harte welkom op dit festival voor jong en oud!

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met de organisatie via  of binnenstebuitenfestival@gmail.com