Advies van deze tijd

Diederik de Meester en Boudewijn Joosen zijn de eigenaren van Barlavento – een bureau dat financieringsadviezen geeft aan MKB Bedrijven en ondernemers in commercieel vastgoed. Diederik en Boudewijn zijn allebei oud-bankiers. Ze kennen de financieringswereld op hun duim en weten hoe ze de taal moeten spreken. Vanuit deze achtergrond hebben de twee adviseurs de benodigde kennis en een breed netwerk opgebouwd die ze graag inzetten voor hun klanten.

Geen overbodige luxe in een tijd waar het speelveld van banken beperkt is en kredietverlening vraagt om een ijzersterk en goed onderbouwd plan. Ook voor alternatieve financieringsvormen draaien Diederik en Boudewijn hun hand niet om. Zo kunnen zij je onder andere uitstekend adviseren over het slim inzetten van crowdfunding voor je financieringsvraagstuk. De economie trekt aan, de loketten van financiers zijn weer open en de mogelijkheden voor met name verhuurders van woonruimten zijn weer veelbelovend.

Barlavento staat met beide benen in deze tijd en weet slim om te gaan met jouw financieringsvraagstuk. Maak er gebruik van.

Barlavento
Maliebaan 48, Utrecht
T 030 658 68 17
www.barlavento.nl